Kör hållbart och med rabatt

Till dig som är medlem i Gröna Bilister

Vi gillar biogas och alla som väljer att köra hållbart. Därför får du som medlem i Gröna Bilister 58 öre/kg i rabatt när du tankar Biogas 100 med vårt tankkort. Det enda du behöver göra för att få rabatten är att ansöka om ett tankkort och ange GRÖNABILISTER när du ansöker om kortet. Tankkortet kan du använda på över 70 olika tankställen i Sverige.

Medlemserbjudandet

När du kör på Biogas 100 använder du en förnybar resurs och är med och sluter ett kretslopp som börjar och slutar på köksbordet. När gödsel och hushållsavfall rötas, bildas biogas och biogödsel. Gasen blir till drivmedel och gödseln ger näring åt växter som, direkt eller indirekt, kan hamna på din tallrik.

Nästa gång du tankar kan det vara med biogas från vår nya kretsloppsanläggning i Upplands Bro, utanför Stockholm. Där förvandlar vi avfall som ingen vill ha, till energi som alla behöver.

St1 har nyligen förvärvat E.ON Biofor. Till en början får du ett tankkort från E.ON, som så småningom kommer att bytas ut mot ett St1 Biogas tankkort.

Inte medlem i Gröna Bilister?

Bli medlem direkt och ta del av erbjudandet.

Till Gröna Bilister

Kör på förnybar biogas

Tillgängligt, rent och prisvärt

Här kan du tanka

Det finns omkring 180 tankstationer för biogas i Sverige. Hitta närmaste tankstation för biogas.

Tanka biogas

Hur produceras biogas?

Produktionen av förnybar biogas är särskilt värdefull då processen innebär att vi tar hand om vårt eget avfall samtidigt som vi skapar miljövänlig energi.

Läs mer

Upptäck fördelarna

Maxad körglädje, kraftigt reducerade koldioxidutsläpp och god körekonomi.

Läs mer om fördelar med Biogas